Friday 14 February 2014

The Blogger Experience Series I : My Valentine's Day




Έρχεται πάλι εκείνη η μέρα του χρόνου που ενώ λες στους άλλους πως δεν το "γιορτάζεις" γιατί αγαπάς όλο το χρόνο, πως είναι η γιορτή του ανθοπώλη και του ζαχαροπλάστη και άλλα τέτοια αλλά παρόλ' αυτά όλο και κάτι περιμένεις να έχει κανονιστεί από το έτερον ήμισυ.

Φέτος αποφάσισα όμως να το γιορτάσω και μάλιστα να προχωρήσω και στα κανονίσματα. Θα πάρω τον αγαπημένο μου και θα απολαύσω τη θέα της Αθήνας από το "Le Grand Balcon", το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου του St George Lycabettus, στο Κολωνάκι. 

Είναι που θέλω και να δοκιμάσω το μενού που σχεδίασε ο Βασίλης Μηλιός μαζί με το Cointreau. Ειδικά αυτή η σούπα θαλασσινών με την πικάντικη χαρίσσα αλλά και το ριζότο με χτένια και τα ζελεδάκια Cointreau μου φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα. 

Μα δεν έχω καλύτερο, ο καλός μου, η υπέροχη θέα της Ακρόπολης και εκλεκτές γεύσεις σε ρομαντικό περιβάλλον.
Τώρα που το σκέφτομαι επειδή πέφτει Παρασκευή φέτος μπορείς να το κανονίσεις και σαν μίνι "εκδρομή". Να κανονίσεις να μείνεις σε ένα από τα τέλεια δωμάτια του ξενοδοχείου και το Σάββατο που θα ξυπνήσεις να πάρεις το πλούσιο πρωινό σου και μετά να κατηφορίσεις στο Κολωνάκι για βόλτα... ωραία ιδέα... 




I just realised that Valentine's day is right around the corner!
Usually, I am not a fan of romantic celebration but this year I decided to celebrate it for a change. Me and my husband are having reservations for a romantic dinner at "Le Grand Balcon", on the top floor of St George Lycabettus.

I found out that Vassilis Milios, the Executive Chef, has designed a special dinner menu along with Cointreau.
I really want to taste the seafood soup with the spicy harissa and the clams' risotto with Cointreau jellies looks very tempting.  
Romantic atmosphere, the city lights and the amazing view of the Acropolis would be the best environment for a perfect date night! 

Now that I am thinking about it, I might arrange a Valentine's break! I could make reservations to stay in one of the rooms and on Saturday we'll wake up, have a hearty breakfast and then have a nice walk around Kolonaki area.


No comments:

Post a Comment